20091222

Tak for valget!

Af Jesper O. Madsen / jesper @ fsr.ku.dk

Med 100 % af studenterpladserne i både Akademisk Råd og Studienævnet og ét medlem af Universitetsbestyrelsen, fik Forenede Jurister det mest fantastiske valg i mange år. Vi takker for jeres stemmer.

Fra 1. januar 2010 overtager følgende personer de fire studenterpladser i studienævnet: Louise Hilton (sidder allerede i Studienævnet), Maria Boisen Schmidt (sidder nu som suppleant i Studienævnet), Maj Signe Mønsted og Lasse Zobel. Fra 1. februar 2010 overgård studenterpladserne i Akademisk Råd til Lasse Zobel (sidder allerede i Akademisk Råd), Tanja V. Nøddelund og Sofie Sandager.

David Salomonsen fortsætter desuden sin tredje periode i Universitetsbestyrelsen. Folkesundhedsvidenskabsstuderende Laura Toftegaard Pedersen tager den anden studenterplads i Universitetsbestyrelsen. Begge pladser går således igen i år til studenterrådets lister (FJ er en del af Studenterrådet).

Igen i år er det lykkedes os at få indvalgt en god blanding af nye og erfarne kræfter, hvilket vi er meget glade for.

At alle studenterpladserne på jura nu er besat af aktive i Forende Jurister, betyder ikke, at jura nu har et diktatorisk ét-partisystem. Forenede Juristers møder er nemlig åbne for alle jurastuderende ved KU. Som jurastuderende ved KU har du både tale- og stemmeret – der er intet krav om medlemskab.

Du kan læse mere på ku.dk/valg og her i universitetsavisens artikel: http://uniavisen.dk/politik/studenterraadet-vinder-bestyrelsesvalg