20061228

DJØF Studerende

Forende Jurister er baggrundsgruppe for DJØF Studerende (DJØF's studenterforening som tidl. hed DJØF StudSamf), på jura på Københavns Universitet. Forenede Jurister er herved din lokale kontakt til DJØF.

DJØF Studerende er studenterafdelingen i DJØF, Danmarks Jurist- og Økonomforbund. Som studerende kan du blive medlem af DJØF og herigennem opnå en masse kontante fordele og faglige tilbud, der er rettet specielt mod dine behov.

DJØF Studerende kan være dig behjælpelig med at finde relevante studiejobs og praktikpladser, og rådgive dig om løn og ansættelsesvilkår. Derudover er DJØF Studerende en aktiv del af dit studiemiljø, der bla. udgiver temahæfter og afholder kurser.

DJØF Studerende er organiseret i en bestyrelse, et repræsentantskab og tre faste udvalg. På landsplan er der 44 pladser i repræsentantskabet fordelt på 12 valgkredse, hvor jura på Københavns Universitet udgør én valgkreds. Antallet af mandater for hver valgkreds er beregnet efter medlemstal på det enkelte studiested. Jura på Københavns Universitet er med sine 6 mandater den største valgkreds. Forenede Jurister har disse pladser.

Hvis du har spørgsmål, har lyst til at høre mere om eller deltage i Forende Juristers arbejde med DJØF Studerende, er du meget velkommen til at kontakte vores DJØF kontaktperson:

Opdateres snarest

FJ's medlemmer af repræsentantskabet består i øvrigt af:

Opdateres snarest



Christine i diskussion til DJØF Studerendes repræsentantskabsmøde i marts 2009