20061228

Hvad er Forenede Jurister?


Forenede Jurister (FJ) er dit fagråd, dit fakultetsråd og din DJØF-baggrundsgruppe på jura ved Københavns Universitet. Vi er med andre ord en partipolitisk neutral studenterorganisation, hvis mål er at repræsentere de jurastuderendes interesser i alle politiske sammenhænge. Vi er repræsenteret både i Studienævnet, Akademisk Råd, Universitetsbestyrelsen, DJØF, Studenterrådet og mange andre steder. Forenede Jurister er således den største studenterpolitiske organisation på jura og med over 50 års erfaring er vi samtidig den ældste studenterpolitiske organisation på jura.

Forenede Jurister er også andet end studenterpolitik. Efter vores møder drikkes der gerne en øl eller et glas rødvin, én gang om året afholdes en fantastisk julefrokost, og vi er ganske aktive under studiestarten.

Alle jurastuderende på Københavns Universitet er mere end velkomne til at deltage i vores møder. Du skal ikke være medlem eller betale medlemskontingent. Kom som du er, og vær med til at forme dit studium. Du kan finde oplysninger om næste møde på vores facebookgruppe.

Nysgerrig? Interesseret? Vil du høre mere? Vil du have næste mødes dagsorden? Se på facebooksiden, send en besked til facebooksiden eller skriv til formanden.