20061228

Studienævn

Studienævnet spiller en væsentlig rolle ved tilrettelæggelsen af din dagligdag på jurastudiet. Det er blandt andet her, det besluttes, hvorledes jurauddannelsen er sat sammen. Vi fastsætter eksempelvis pensum, timeantal – og fordeling samt eksamensformer.

Studienævnet består af 8 medlemmer. Fire medlemmer er valgt af og blandt de studerende. De studerende er valgt fra forskellige organisationer, og vælges for ét år ad gangen. De øvrige fire medlemmer er valgt blandt det videnskabelige personale - undervisere, forskere og professorer.

Formandsposten besiddes af en repræsentant fra det videnskabelige personale, hvorimod næstformandsposten tilfalder en studerende.

Desuden findes en række udvalg under Studienævnet, hvori der ligeledes sidder studenterrepræsentanter. Blandt disse kan nævnes: Ansættelsesudvalget, hvor vi deltager ved ansættelsessamtalerne, Ankenævnene, hvor vi behandler eksamenssager og Dispensationsudvalget, der tager sig af eksempelvis sager vedrørende dispensation til et fjerde eksamensforsøg eller til at påbegynde Kandidatuddannelsen uden endnu at have bestået samtlige bachelorfag.

Der er således en reel mulighed for at gøre vores indflydelse gældende, og sikre, at vores interesser som studerende bliver varetaget i videst mulige omfang.

Bachelorstudienævnsrepræsentanter 2017 er:
Kristian Dam Hove, hcp165@alumni.ku.dk
Sepehr Izadi, znq681@alumni.ku.dkCamilla Due, wpd334@alumni.ku.dk

Link til Bachelorsudienævnets side: http://jura.ku.dk/om_fakultetet/udvalg/bachelor-studienaevn/medlemmer/

I Kandidatstudienævnet 2017 er vores repræsentanter blandt andre:
Kristian Hegaard

Link til kandidatstudienævnets side: http://jura.ku.dk/om_fakultetet/udvalg/kandidat-deltid-studienaevn/