20091121

Valg på Jura 2009

Af: Louise Hilton / cat_hilton @ hotmail.com

Forenede Jurister glæder sig hvert år til valg på Københavns Universitet!

Vi er Jeres fagråd på jura, og vi repræsenterer Jer i alle politiske sammenhænge.

Som fagråd på Det Juridiske Fakultet repræsenterer vi de jurastuderendes interesser ved Studienævnet, Akademisk Råd, Universitetets Bestyrelse, Studenterrådet, DJØF samt mange andre steder. Vores mål er at give de studerendes mening til kende ved de forskellige råd og nævn, sikre at vi bliver hørt samt have fingeren på pulsen med problemerne på jurastudiet.
Det er rigtig spændende at få lov til at have medbestemmelse på sit eget studie. Vi deltager når der træffes beslutninger om pensumvalg, antallet af undervisningstimer og øvelsesopgaver, ændringer af de fysiske rammer på jura mm.

MEN der er stadig masser at tage fat på! I år vil vi sætte fokus på at der skal være en EKSTERN CENSOR ved alle mundtlige og skriftlige eksamener, at det skal være muligt at følge et DAGSHOLD der senest slutter kl. 17, og så skal det være et minimumskrav at alle studerende har en STOL som SIDDEPLADS til både manuduktion og forelæsning.

Forenede Jurister opstiller følgende spidskandidater til Studienævnet, Akademisk Råd og Københavns Universitets bestyrelse:

Studienævnet: 1. Louise Hilton, 2. Maria Boisen, 3. Maj Mønsted, 4. Signe Søgaard-Hansen

Akademisk Råd: 1. Lasse Zobel, 2. Tanja V. Nøddelund, 3. Sofie Sandager

KU’s Bestyrelse: David Salomonsen

I kan stemme på kandidaterne til Studienævnet, Akademisk Råd og KU’s bestyrelse d. 11-15- december 2009.

I den kommende tid vil I få mere information om hvordan I stemmer, hvornår vi kommer ud på Jeres forelæsninger og hvor vi opstiller stemmeboder i valgperioden!

Stem på os – og vi vil kæmpe videre for et bedre studiemiljø, bedre studierammer og et jurastudie hvor de studerende bliver hørt!

Fagrådet samles hver 14. dag til spændende fagrådsmøder. Vi holder derudover hvert år en FJulefrokost, tager på hyttetur og samles ellers til en masse andre sjove arrangementer. Alle jurastuderende er meget velkomne hos Forenede Jurister. I kan finde mere information her på vores hjemmeside, eller på vores facebookgruppe "Forenede Jurister".


Klik på billedet for at se plakaten i stort format.